tiistai 16. huhtikuuta 2013

Maanantai!


Maanantaina herattiin kahdentoista aikaan. Oli ihana huomata, etta heti aamusta oli mahtavan kesainen ilma! Koluun lahdettiin noin puoli yhdelta, kavellen matka kesti noin 25 minuuttia.

Koulussa meille esiteltiin kaupunkia ja matkaohjelmaa. Oppilaat pitivat musiikkiesityksia. Sen jalkeen kierreltiin koulua. Sitten meidat jaettiin ryhmiin ja meille annettiin tehtava, jossa piti kierrella ympari kaupunkia. Kierrellessamme naimme monenlaisia hienoja paikkoja. Kun olimme tehneet tehtavan, palautimme sen ja lahdimme kotiin.

Kotona perheen isa laittoi ruuaksi hyvaa riisia ja kanaa. Ruuan jalkeen Annika ja Nina tulivat ja lahdimme yhdessa kaupungille. Kavimme puistossa, kaupassa ja ravintolassa syomassa lattyja. Lattyjen syomisen jalkeen lahdimme kaikki takaisin perheeni luokse. Keli oli loistava koko paivan, joskin illalla auringon laskiessa tuli jo hieman viilea.

Perilla keskustelimme ja opetimme toisillemme toistemme kielta. Sen jalkeen katsoimme elokuvaa ja Ninan ja Annikan lahdon jalkeen jatkoimme elokuvan katsomista. Nukkumaan mentiin joskus kymmenen jalkeen. Paiva oli mukava ja varsinkin lammin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti