maanantai 15. huhtikuuta 2013

Ensimmainen paiva Sloveniassa

Maanantai aamuna meidan piti olla koululla yhdelta paivalla, ei siis kerennyt nukkua kovin pitkaa yota, koska paasin nukkumaan vasta neljalta yolla. Oli kuitenkin mukava herata aamulla, kun muisti, etta onkin nyt Sloveniassa. Lukion oppilaat olivat jarjestaneet meille ohjelmaa, ja rehtori ja Teijakin paasivat pitamaan pienen puheen. Katsoimme pienen esittelyvideon Brezicesta ja pari poikaa soitti meille haitaria. Oppilaat myos lauloivat meille slovenialaisen laulun. Sitten paasimmekin tutustumaan heidan kouluunsa koulun rehtorin opastuksella. Koulu on todella hieno ja osa siita on ennen ollut luostari.

Sen jalkeen lahdimme pienissa ryhmissa kiertelemaan Brezicea, saimme mukaan kysymyspaperin ja meidan piti vastata kysymyksiin samalla kun kiertelimme. Lahdimme koululta joskus kolmen aikoihin takaisin perheisiin. Perheeseen paastyani perheen aiti teki ruokaa, joka oli hyvaa. Sitten lahdimme vaihto-oppilaani kanssa katsomaan kylpylaa, johon menemme ilmeisesti myohemmin viikolla. Teimme sen ymparilla pienen kavelylenkin ja sitten lahdimme kaymaan viela hanen poikakaverinsa luona. Heilla on hevosia, joten kavimme katsomassa myos niita. Sielta lahdimme takaisin perheeseen. Sielta perheen aiti vei meidat kahvilaan, koska monet muutkin meidan porukasta olivat siella slovenialaisensa kanssa. Oli kiva, kun saatiin olla isossa porukassa. Tanaan oli tosi hauska paiva, odotan innolla huomista!

1 kommentti:

  1. Kiva idea tämä teidän blogi. Seuraamme täällä mielenkiinnolla! Reissu mennyt ilmeisen hyvin ja eiköhän meno vielä parane... Kateeksi käy ja ei vähiten säiden puolesta.

    -Lauri

    VastaaPoista